onsdag 18 november 2009


Ja, då skall jag väl skriva någon rad igen då. Sätter in en liten bild på en söt liten kattunge som jag träffade för någon dag sedan. Det är en släkting som skaffat sig denna lilla kattpojke som heter Benny. En Helig Birma, han är runt 12 v här på fotot. Söt eller hur?
Idag kom solen fram en liten stund. Men det var inte långa stunden, men skönt att se att den finns där bakom de tunga molnen som täckt himlen nu ett tag.
Jag hoppas på lite snö och någon grad kallt, det är ju ändå snart Advent. Det blir lite ljusare med när det blir lite vitt på marken.
Idag har kom Ullis med lilla Thea hit. Och Ullis gav ett förslag om att vi skulle göra rödspätta. Fiskbilen var här idag. Den kommer varje Onsdag. Och visst är det gott med lite färsk fisk. Så det blev det till Middag idag. Det var jättegott och det var länge sedan jag åt just Rödspätta. Jag tycker annars mycket om fisk och vill helst äta det varje vecka.
Thea hon sov här hos mig en stund på sängen, tog sig en riktig tupplur. Tommy kom också hit, Ullis hämtade honom på jobbet. Och så kom ju även Toni hem. Torbjörn var också förbi en sväng. Så jag har haft alla de mina runt mig och det är nog då jag trivs som allra bäst.
Nu är det kvällen och jag skall snart gå till sängs. Är lite trött. Har tvättat en maskin tvätt nu på kvällningen. Och så har jag bakat lite på fm. Skall ta och baka mera sedan.
Var och köpte saffran idag, men OJ, så dyr den blivit 39.95 så 40 kr kan man säga för 0,5 g saffran. Det blir ett dyrt kg pris det. I år får man verkligen äta saffransbrödet med andakt...
Det får bli raderna för idag.
/BM

torsdag 12 november 2009


Hej igen!
Det här är min katt Cremis. En Helig Birma kille på 5 ½ år. Han gillar verkligen att krypa ned i saker. Gillar som här på kortet att ligga i korgar, eller i skålar. Just nu sover han på sin favorit plast, en kattsäng som sitter högt uppe på en dörrkarm.
12 Nov redan. Tänk snart har halva denna månad gått med. Det lackar mot Advent med stormsteg.
Idag har det kommit en och annan liten, liten snöflinga, men inte så mycket så det syns på marken. Lite frost dock. Runt 0:an håller temperaturen ute.
Snart dax för matlagning. Och så skall jag ta reda på en tvättmaskin.
Önskar alla som kikar in här en fin dag!
/Britt-Marie

tisdag 3 november 2009


Fotot här brevid är taget en solig dag förra veckan, då jag står under ekens maffiga grenar. Eken står nere på gräsmattan, här där jag bor.
Idag är det en liten grå dag. Det har regnat inatt. Det blir nog en sån här dag då man får ha lampor tända mest hela dagen. Men vi har ju den årstidne nu. Och hösten kan vara mysig på många sätt den med.
Idag så skall jag till min sjukgymnast. Skönt att få lite behandling igen efter uppehållet nu pga Bältrosen jag fick. Men det är mycket bättre nu och det synst bara lite rådnad efter utslagen. Skönt att det gick över så pass fort alla fall. Jag hade nog tur ändå som fick medicin i tid, så att inte Bältrosen kunde sprida sig.
Nu skall jag ta rätt på en tvätt. Hörde att maskinen stannade nu.
Så det blir hej på en stund.

söndag 1 november 2009

Liten Filmsnutt på Thea

En liten filsnutt på Thea. Är ett tag sedan denna blev inspelad

Så var det Söndag och den 1 November redan. Vart tar tiden vägen. Inte klokt så fort det går.
Igår hade vi lilla Thea här hos oss en stund. Lite snuvig var hon och trött, så hon var lite ledsen. Men Hon somnade lite grann.
Kortet här är dock inte taget igår, utan det är en annan gång Thea var här på besök. Hon undrade nog vad det var för filur som hälsade på henne. Det är hennes lilla Nöffe som vi brukar säga. Den får hon leka med då hon hälsar på oss.
Åkte till Kyrkogården en liten stund igår kväll igen. Det var så vackert med alla ljusen som brann. Ett ljushav kan man säga.
Idag har vi inget inplanerat, så dagen får nog komma som den gör. Vi får se om det har någonting roligt att bjuda på.
Ja, det får bli raderna nu.