torsdag 18 februari 2010

Full fart framåt


För en tid sedan lärde sig mitt älskade lilla barnbarn Thea sig att krypa. Så nu är det full fart. Reser sig mot allt som hon når till. Så hon är verkligen på väg att upptäcka saker i livet nu.
Tiden har gått så fort, snart blir hon 9 Månader. Det är roligt att få vara så delaktig som farmor och se hennes framsteg.
Hon kommer ganska ofta hit och hälsar på oss.

I är det en liten gråmulen dag och det blåser snålt ute. Hade tänkt mig en promenad, men jag får se hur det blir med den saken. Har varit ut och jag tyckte inte det var så skönt. Men det är klart, man får väl klä sig ordentligt.

Vi har passerat mitten av Februari redan. Snön ligger djup och det tar nog tid innan denna snön försvinner. Men det är ju så här vintrar skall vara tycker jag. Och så är det ju bra nu med när så många har Sportlov nu under några veckor. Så här var vintern då man var barn jämt tycker jag.
Skönt är dock att ljuset börjar komma mer och mer. Ljust ganska så tidigt på mogonen nu och så är det inte mörkt förrän efter 17.30, så visst har dagarna blivit längre.

Nu skall jag ta mig en kaffetår, det skall bli gott det.

Ni får ha en bra dag!

lördag 13 februari 2010

Februaridag!

Nu är vi redan en bra bit in i Februari redan. Ljuset börjar komma åter, man märker det både på morgon och em. Skönt att dagarna blivit lite längre.
Det har varit en kall vinter och i morse så var det - 13 grader här. Men vi har haft ned mot - 30. Det har inte varit på + sidan en enda gång sedan i början av Dec 09. Men det är ju så här vintern skall vara.
Solen skiner idag, så det är en riktigt fin vinterdag.

Istapparna jag fotograferat upp mot himlen ser nästan ut som konstverk.
Önskar alla en fin Februaridag!