onsdag 17 mars 2010

FörkyltSå var vi då inne en bra bit in i Mars 2010. Snön ligger fortfarande ganska så djup. Men man närker ändå att den börjar på att packas ihop.

Tyvärr så har jag åkt på en förkylning igen. Började konstigt denna förkylning, för den började med att jag fick ont i mina bihålor. Nu hoppas jag på att bli fri från detta så fort som möjligt.

Det är inte så länge sedan jag var förkyld senast. Det var någon gång i slutet av Januari i år. Jag får försöka kurera mig på bästa sätt. Äta apelsiner och andra nyttigheter.

Vädret är kanonfint och jag hade gärna tagit en promenad med Thea idag om jag kunnat. Jag längtar så efter henne nu. Men jag vill ju inte smitta ned lilla gumman. Synd nu när det är så fint. Det hade allt varit roligt att få ta vagnen och gå en promenad med henne. Men det kommer väl, jag får se till att bli frisk igen. Jag känner mig ju inte direkt sjuk, har inte någon feber, men känner mig orkeslös och så. Men det kommer bättre dagar får man försöka tänka.

Britt-Marie

tisdag 2 mars 2010

Barn möter kattVår katt Cremis och barnbarnet Thea börjar bekanta sig med varandra mer och mer. Förut stack katten undan då Thea kom krypnande, men nu lägger han sig gärna framför henne och så tittar de på varandra en stund. Men man måste ju vara med och passa hela tiden, för små barns nypor kan vara hårdare än man tror ibland. Men de verkar tycka ganska bra om varandra nu. Nu ser man nästan hur Cremis väntar in Thea, då hon kryper efter honom. Ja, de är så goa tillsammans.

Vädret är här idag soligt, men det blåser snålt. Har varit ute på en promenad, men det gällde att vara bra klädd. Men det är ändå så skönt att komma ut lite.

2 Mars redan idag. Tänk så fort det ändå går. Få se när all snön försvinnen. Har nog en 60 cm snö här där jag bor. Men när vårsolen börjar ta på snön så försvinner den. Det är ju så varje år. Vintern blir till vår.

Det får bli raderna nu. Dags för matlagning.

BM