söndag 13 juni 2010

Härlig Juni dag -10


En härlig och innehålls rik dag i Juni.
Vi har haft lilla Thea hos oss idag och då passade vi på efter hennes middagslur att åka till Tonis pappas hus. Där runt finns både hästar, tuppar och hönor, liten kanin och hundar och katter. Så Thea har fått se så mycket idag. Även Cremis var med på upptäcktsfärd. Och på bilden här så ser ni hur djur och barn samsas en sommardag. Det är så härlig med djur och barn.
Sedan har vi grillat lite nu på kvällen. Det blev en riktigt skön kväll i kväll.
Igår så regnade det mäst hela dagen och även på natten till igår. Det kom ned ungefär 30 mm regn på 1 dygn. Men idag har det varit en ganska så fin dag igen. Inte så solig hela tiden, men ändå ganska varmt och skönt ute.
I morgon är det vardag igen. Och många väntar på sina semestrar. Blir skönt för alla som jobbat ett år nu, att få sina 3-4 veckor ledigt. Jag själv är ju sjukpensionär, eller förtidspensionär eller vad det nu heter. Så jag är hemma om dagarna. Men tid går åt till att gå på behandlingar bla.
Härliga sommar, hoppas du blir kvar länge hos oss.
/Britt-Marie

torsdag 3 juni 2010

häliga sommar


Nog är det härligt nu när sommaren kommit. Solen skiner och det är varmt och skönt och man kan njuta av fågelkvitter i träd och buskar. Nu vill man slå i handbromsen, så att inte sommaren rusar iväg i allt för snabb fart. Syrenerna blommar nu och det doftar ju så gott på kvällskvisten.
Det här kortet är taget vid en sjö, som jag tror heter Långvattnet. En vacker plats att sitta och bara vara en sommarkväll. Det är nått visst med sommaren och att komma till en sjö. Det här är tagit på kvällen och det var vindstilla. En sommarkväll som man kan önska sig.
Nu skall jag gå ut med min kamera och ta några kvällsbilder.
På återseende.