tisdag 18 januari 2011


Theas möte med tomten.
Det var allt tryckt att sitta på pappas arm när Tomten kom.
Thea var tyvärr sjuk på Julafton och fick tillbringa sin julafton på USÖ. Hon hade haft magsjuka och blev uttorkad, då hon inte fick behålla nått. Så hon fick sond ned via näsan till magen. Men sent på Julaftonskvällen fick lilla gumman komma hem.
Och på Juldagen var hon så pass pigg så vi alla kunde fira jul tillsammans. Och den snälla tomten han kom till henne då i stället.
Så skönt att hon blev pigg igen, för julafton så satt vi alla och väntade på telefonsamtal från sjukhuset om hur det gick med vår lilla prinsessa.
Tur att barn piggnar på sig så fort i alla fall.
Nu väntar vi på att lilla bäbisen skall komma snart. Thea skall ju bli storasyster. Mamma och pappa har varit in till BB i Karlskoga en gång. De fick åka in på morgonen mot söndag den 16:de januari, men åkte hem igår 17:de, då värkarna hade avtagit och inte ville sätta igång igen. De hade fått stannat om de ville, men längtade förståss hem till sin lilla dotter.
Nu får vi hoppas och tro att det snart sätter fart igen. Men det var väl så att den lilla ville ligga tryggt i sin mammas varma mage en stund till.
Vi håller tummar och tår!
Det får bli raderna nu.
Ser att det var väldigt längesdan jag skrev nått här. Hade nästan glömt bort att jag har denna bloggen.
Hej då!

Inga kommentarer: