söndag 25 december 2011



Sätter in några bilder från Julafton. Det blev en trevlig och rolig jul. God mat och gott sällskap.
Tomten kom, men då blev barnen lite reserverade. Men han var ju snäll Tomtegubben som kom med så många fina Julklappar med många roliga saker i. Alla fin julklappar.
Thea väntade länge på att Tomten skulle komma och hon sa flera gånger att nu knackar det. Men till slut så kom han ändå. Men lykta i hand. Men han såg lite läskig ut, det tyckte vi nog alla hahaha...
Idag Juldagen så har barn,barnbarn varit hemma och ätit igen, för oj så mycket mat det blir. Loke var så trött idag, men ville inte somna här hemma hos Farmor & Toni, men så fort han kom i bilen så sov han. Hoppas nu att han somnar till kvällen. Thea var också lite trött idag, det är mycket som händer under julhelgen. Och så har de ju varit krassliga, haft lite släng av magsjukan och så lite snuvigt.
Är faktiskt trött själv med, allt är roligt med förberedelser och allt, men kroppen tycker inte alltid som som jag själv vill. Har fått tagit det lite lugnt i dag och legat och vilat pga Fibron. Om ändå kroppen kunde vilja allt som jag vill till både kropp och själ.
Hoppas och önskar alla en God Fortsättning på Julen och det som är kvar av detta året. Och förståss för all framtid.

Inga kommentarer: