onsdag 23 mars 2011


Lilla söta Loke, i en dress så fin som Mormor Erika stickat till honom.
2 Månader blev han den 19 Mars. Ler nu också. Han är ju bara för söt, med liten skrattgrop i kinden

Idag är det den 23 Mars. Och det verkar som om våren äntligen är här.
Idag fyller Ullis år, men det hör kortet är taget den 21 Mars på min födelsedag, då de kom och hälsade på. De gjorde en god middag till mig. Och här hjälper Thea till med förberedelserna, skalar lök. Men efter en stund blev det allt att svida i Theas små ögon.
Toni han var borta på min födelsdag, han fick åka till Norge på jobb, men kom hem igår igen och jag fick en jättefin orkidee´av honom.
Jag fick många telefonsamtal och blommor.
Tyvärr har jag både haft magsjukan och varit och är ännu lite förkyld.
De små barnen har också varit sjuka. Stackar lilla Thea har haft besvär med magsjukan flera gånger. Och haft hosta också. Låg ju inne på Julafton på USÖ pga att hon inte fick behålla någon mat eller vätska, så hon fick vätskebrist och var jättedålig då. Vi var så oroliga över henne.
Och nu har lilla Loke leget på USÖ, för han har hostat och hostat och fick svårt att andas. Men han verkar också må bättre nu. Man blir så orolig över de små. Att de inte kan få vara friska de små barnen. Hellre tar man ju det själv, fast det är jobbigt, än att de små barnen skall behöva vara sjuka. Men som sagt, "peppar, Peppar " så verkar de blivit bättre nu alla fall.
Vi skall åka till Tommy & Ullis för att gratta henne idag. Blir visst både smörgåstårta och vanlig tårta. Skall bli gott.
På Lördag är det Torbjörns tur att fylla år, älsta sonen som fyller 31. Så det är jättemycket födelsedagar nu ett tag.
Nu får vi hoppas på att våren håller i sig.

söndag 6 mars 2011


Hejsan!
Ett tag sedan jag skrev nått här igen.
Nu tror jag våren är påväg alla fall, vi har haft jättefint väder idag. Tagit en promenad och sedan varit och hälsat på de här två små gosiga barnbarnen. Men kortet är inte taget idag. Det är taget för ungefär 1 Månad sedan, så Loke har växt en hel del sedan detta kort blev taget. Det går så fort.
Thea hon växer också och kan många saker. Och är en väldigt snäll storasyster. Nu idag när vi var och hälsade på så, tog hon en pappersbit och torkade lillebror runt munnen. Hon verkar så omtänksam med honom och har inte visat någon svartsjuka. Och det är ju bra.
Idag har Vasaloppet gott. Tittade lite på TV på det, de verkade ha ett kanonväder där uppe i Dalarna med. En svensk som vann loppet idag, Samma som vann förra året. Och det var en svensk kvinna som vann på tjejsidan.
Hoppas nu vi kan få så här fint väder länge, länge, så att snön smälter bort, för nu är man allt bra trött på den.
Med armen gör jag framsteg. Jag kan t e x köra lite bil nu och det är ett stort steg för mig. Men helt bra kommer jag aldrig bli, alla fall som Läkaren säger. Men jag hoppas ändå på lite större framsteg än vad han utlovat, vad jag skall kunna göra om 1 år. Bara att kämpa på med träningen. Men ärligt, jag blir ibland trött på att träna armen, dag ut och dag in. Men ett måste för att få den så bra som den någonsin kan bli, så jag alla fall kan klara det mesta utan hjälp.
Jag kan t ex bara tvätta håret med vä hand ännu, kommer inte upp så jag kan hjälpa till med högern. Men jag kan äta lite med hö nu alla fall, så visst går det framåt.
Men tänk så fort det är gjort att göra sig illa och så lång väg det är tillbaka.
Hoppas på en härlig månad nu i Mars, med mycket sol och takdropp och att man skall kunna ta den där första fikan ute vid husknuten.
Älskar de mina