måndag 1 augusti 2011Den 15 Juli-11 så döptes lilla Loke i Ljusnarsbergs Kyrka. Här är hela familjen efter akten. Båda barnen skötte sig jättebra i kyrkan. Det finns mycket fint att titta på där, som kan intressera små barnsögon. Ja, även vi vuxna tycker nog att det är ganska så vackert i vår kyrka. Det är väl inte för intet att den blev vald till Sveriges vackraste Kyrka 2005.


Sommaren går fort och idag har vi ju redan den 1 Augusti.

Toni har bara denna veckan semester kvar. Allt går så fort.

Men vi har haft en bra semester. Varit både i Oxelösund och nere i Skåne. Det enda jag kan säga som varit tråkigt under semester är att min kropp inte varit helt snäll mot mig. Men jag har försökt bita ihop, jag vill ju vara med på så mycket det bara går.

Nu i helgen så var Toni och jag ute och åt här på en bra Restaurang vi har på vår ort. Det var god mat och vi drack gott till också. En trevlig kväll.

Ja sedan har vi ju fått umgås med de små älskade barnbarnen och de våra.

Ikväll tog vi och grillade lite, en underbar kväll har vi haft. Varmt och skönt.

Så vi får hoppas på att sommaren håller i sig länge ännu.

Så får vi se om vi kan hinna med en resa till Zoo i Eskilstuna med, det skulle vara roligt att se hur Thea upplever det, hon är ju så stor nu så hon tycker om att se på djur. Ja, Loke han vill nog titta han med. Tänk han är ½ år gammal nu. Thea blev 2 i Maj.

Det får bli raderna nu.

Ha det gott!