torsdag 7 juni 2012

Härliga Årstid






Sommaren är allt härlig!
Sommaren är allt härlig när allt börjar blomma i naturen. Både träd och blommor står i grönska och blomm. Barn och djur tycker det är skönt och det händer många spännade saker att se på.
Vi brukar ta barnbarnen med oss till huset där Tonis pappa bodde. Där finns ett Stall alldeles nära och där finns både hästar, katter, hundar och hönor och tuppar att titta på. Loke ville dock titta lite från farmors trygga knä, de var allt bra stora den där Tuppen och Hönan tyckte han. Thea matar dem med bröd. De tar ur handen t o m.

Sommar har ju inte varit den allra bästa så här långt ännu. Ja vi hade några fina och varma dagar runt Pingsten då det även var Mors Dag. Men sedan har det blivit kallare och det har regnat en del. Men nu har vi haft riktigt skapligt väder ett par dagar igen. Men lite varmare får det gärna bli för min del. Men det gäller ändå att öppna ögonen för allt det vackra vi har runt omkring oss nu. Denna årstiden går så fort, men när nått blommat ut, ja då kommer andra blommor och så håller det på ända till hösten.

Man får ta vara på dessa dagar. Den här dagen kommer aldrig igen. Och vad nästa dag har med sitt oskrivna blad har att bjuda på, ja , det vet man först då.

BM

Inga kommentarer: