torsdag 29 mars 2012

Vårtecken!

Vårtecknen börjar på att bli fler och fler ute i vår natur. Det är en härlig tid vi har framför oss. Skönt sedan när det torkat upp i vår natur och de blir grönt och fint och blommorna blommar den ena efter den andra.

Idag den 29 Mars, så är det lite halvdant väder, solen tittar fram ibland men det blåser kraftigt. Så det är ändå inte så skönt ute som man kan tro.

Igår var jag med en fd arbetskamrat och mycket god vän till mig till Vanbo Herrgård och åt lunch. Hon bjöd ut mig som en sen födelsdagspresent. Det var jättegod mat och fin miljö. Sedan åkte vi vidare tillbaka in mot Ludvika. Där gick vi på lite Loppis och jag fyndade lite tyg som jag tänkte att jag ev kan klä om mina köksstolar med, kostade bara 25 kr. Det finns mycket att se där, både bra grejer och sånt som kanske är mestadelen skräp. Men helt klart så kan man göra fynd.

Sedan åkte vi in till Stan, där tog vi en fika. Men efter den så fick jag väldigt ont i min mage. Vi gick ändå i lite affärer. Men till slut så fick vi styra kosan hemmåt igen. Jag hade ont i magen hela kvällen sedan. Tog bara lite nyponsoppa igår kväll. Var upp i morse tidigt och tog lite, men fick mera ont i magen igen. Men resten av dagen så har det gått bra. Jag har ätit havrepuffar tillsammans med nyponsoppa. Tror jag får laga lite fisk till middag sedan. Man får gå varligt fram med magen. Och jag är väldigt rädd om den, sedan jag var så sjuk förut i gallan och operationen som gick fel så jag hamnade på lasarett i dryga 5 v.
Men det har blivit lite mycket av det goda nu ett tag. Många födelsedagar har det varit med både vanliga tårtor och smörgåstårtor. Och så lite annat onyttigt som stekt fläsk i måndag. Magen sa nu ifrån. Och då får man låv att lyssna på den.

Snart är Påsken här, hoppas det blir riktigt fint väder då så man kan vara ute lite. Dagarna går så fort, för fort tyvärr. Man skulle vilja bromsa tiden lite ibland.

/BM